in

SiralmasSiralmas AranyosAranyos KirályKirály imádomimádom LOLLOL SzörnyűSzörnyű

Ezek a frizurák illenek legjobban az arcformádhoz

Amikor egy teljesen új fazonra adjuk a fejünket szó szerint – akkor érdemes átgondolni, hogy amellett, hogy trendi frizurát keresünk, lehetőleg passzoljon is hozzánk. Egy új, trendi haj simán jól mutat a modelleken és a beállított stúdió képeken, a te arcformáddal közel sem biztos, hogy ugyan olyan jól mutat majd.

Frizurák arcformákhoz

Frizura téglalap alakú arcokhoz

Ha téglalap alakú az arcformád enyhítened kell az éles állkapocs és homlok megjelenését anélkül, hogy az arc tovább hosszabbodna. Egy lágy réteges kivágás például javíthatja az arccsontok élességét, miközben álcázza az arc sarkait. Kerüld a túl hosszú haj-stílusokat, amelyek tovább hosszabbíthatják az arcod megjelenését. Ha mégis hosszabb stílust választanál, kerüld a laposabb fazonokat. Próbáld emelni kicsit göndör tincsekkel, habbal vagy hullámokkal.

Ovális archoz milyen hajat?

Ha ovális arcformád van, szerencsésnek tekintheted magad. Kiegyensúlyozott megjelenésüknek köszönhetően az ovális arcok a legkülönfélébb frizurákhoz alkalmazhatók. Az ovális arcú hölgyek számára, akik szeretik a rövid hajat, egy bob vagy lob frizura kiváló választás lehet. Ha a hosszú hajat kedveled jobban, érdemes egy hullámos stílust választani és kerülni a frufrut.

Haj-stílusok négyzet alakú arcformához

A négyzet alakú arc széles homlokkal, széles arccsonttal és erős állkapocs vonallal rendelkezik. Tehát, ha négyzet alakú arccal rendelkezel, akkor a vonzó megjelenéshez elengedhetetlen egy olyan stílus kiválasztása, amely lágyítja ezeket az elemeket. A hosszú és szellős tincsek elősegítik az arc éles szögeinek álcázását. Ugyanakkor egy rövidebb bob frizura – oldalra fésült tincsekkel szintén hatásosan vonja el a figyelmet az éles vonalakról.

Forrás: Tippeknoknek

Mit gondolsz erről?

-6 points
Upvote Downvote

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek a legtrendibb frizurák 2020-ban

Kinek a sablon, kinek a tip