in

Tippek károsodott haj esetén

MELYIK HAJTÍPUSBA TARTOZOL?SZEMÉLYRE SZABOTT ÁPOLÁS A MÉG GYÖNYÖRŰBB HAJÉRT.

Azért fontos, hogy meghatározd, melyik hajtípusba tartozol, mert így a megfelelő termékek használatával pontosan a hajad szükségleteihez igazíthatod a hajmosást és hajápolást.

Hajtípus: Károsodott haj

A festett hajat külső hatások károsítják: festés, dauer, a hajgöndörítő használata, túl sok klór vagy napsütés. Ez a hajtípus folyamatosan ki van téve a stresszhatásoknak. A hosszú haj végei 2-4 évesek, ezért gondos kezelésre van szükségük és intenzíven ápolni kell őket gazdag összetételű termékekkel.

Ilyen a károsodott haj:

  • érdes tapintású és fénytelen
  • nedves állapotban nehéz kifésülni belőle a gubancokat
  • hajformázáskor érzékenyen reagál

Tippek festett haj esetén

  • A festési folyamat során felnyitják a haj szerkezetét, hogy a színpigmentek behatolhassanak a hajszálakba. A külső védőréteg visszasimítására hetente egyszer-kétszer hajpakolást kell alkalmazni.
  • Két hajpakolás között a szín felfrissítésére a fodrásznál gyönyörű árnyalatok közül választhatsz, melyek felfrissítik a haj fényét és színének intenzitását.
  • A nyaralás alatt figyelj a sós vagy klóros víz és a túl sok napfény hatására. Javasoljuk, hogy óvd a hajad szalmakalappal vagy vékonyabb sállal, és esténként mindig ápold intenzíven a hajad.

Forrás: Nivea

Mit gondolsz erről?

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tippek normál haj esetén

Tippek finom szálú haj esetén