in

Oldalra fésült, kerek, rövid, vagy hosszú: a frufru sokféle lehet

A kérdés az, hogy kinek melyik áll jól. Azt is tudni, kell, hogy a frufrut hogyan kell karban tartani.

Nem csak a kifutókon sétáló modellek, vagy a vörös szőnyegen masírozó sztárok, vagy partizó celebek viselnek frufrut. Nem. Frufrus frizurákat látunk bárhová megyünk. A frufru csodálatosan sokféle. Ebben a szezonban a frufru többféle hosszúságú lehet, így elrejtheti a túlságosan magas homlokot, vagy kiemelheti az arc kontúrját. Egy kis ügyességgel eltüntetheti frufrujával a mimikai és nevető ráncait.

A kalandvágyó nőket már csak azért is vonzza a frufru, mert ők szeretnek frizurákkal kísérletezni, és a frufru könnyen alakítható. Ha oldalra tűzi, az nagyon dekoratív, befonhatja, vagy színes kendővel „megszelídítheti”. Egy nap, lehet úgy dönt, hogy nem akar többé hosszú frufrut. Semmi gond, a frufru a hagyományos hosszban is nagyon divatos. Megfelelő gondozással a rövid frufru is hamar megnöveszthető.

Ha vékonyszálú a haja, akkor a frufru igazán a javára válik! Főleg, ha a feje búbján ered, és széles tincsekben omlik alá. Tipp: kerülje a frufrut, ha a haja természetesen és nagyon erősen göndör.

Mit gondolsz erről?

-2 points
Upvote Downvote

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A bubi frizura újra nagy kedvenc

Négy tipp frufrujának gondozására