in

Bámulatos esküvői frizurák klasszikus szépségektől

Laza hullámokra, bohókás, virágokkal díszített frizurára, vagy elegáns megjelenésre vágysz az esküvődön? Inspirálódj ezeknek a klasszikus szépségeknek a választásából!

Írtunk már méretes eljegyzési gyűrűkről, mutatós menyegzői tortákról, több méteres fátylakról, vagy éppen színes esküvői ruhákról. Ám a nagy napon az is fontos, hogy a frizura tökéletes legyen! Sztárfodrászok szerint a legjobb, ha az esküvőre egy romantikus, de klasszikus hajviseletet választunk, amely nem feltétlenül az adott trendet követi, így évekkel később is öröm lesz ránézni a menyegzőn készült fotókra. A kiegészítők tekintetében újra hódítanak a virágból készült koszorúk, ahogyan a gyöngy hajdíszek, de bátrabbak választhatnak tiarát is.

Gregory Peck egyik koktélpartiján melegedett össze Audrey Hepburn és Mel Ferrer színész. 1954-ben aztán össze is házasodtak méghozzá Svájcban, amikor a Háborő és béke film forgatására készültek.

Alig néhány hete írtunk nektek arról, hogy az álruhába öltözött Priscilla Presley, hogyan vadászott esküvői ruhákra, mielőtt 1967-ben kimondta az igent Elvisnek! Ám a frizurája is látványosra sikerült…!

Gondtalan boldogság ült 1952-ben Jackie Kennedy arcán, amikor feleségül ment az Egyesült Államok későbbi elnökéhez, akit 11 évvel később meggyilkoltak.

Farrah Fawcett 1973-ban ment hozzá első férjhez, Lee Majors színészhez. A ceremóniát Los Angeles környékén tartották.

Forrás: NLC

Mit gondolsz erről?

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Papagáj frizurák férfiaknak

Jó kislányból vagány nő