in

A sexy pixie – Röviden is dögösen

A pixie frizura az egyszerű könnyen kezelhető, mégis sok lehetőséget magában rejtő bubi vagy bob frizura trendjét váltja. A maszkulin stílus most egyébként egy extra trendi és ehhez a trendhez tökéletesen passzol az ultrarövid pixie frizura- trend is mely bebizonyítja, hogy egy igazi nő kisfiús stílussal is lehet szuper dögös.

A pixie egy a 70-es években útjára induló frizura trend, mely napjainkban reneszánszát éli. Lényegében a pixie egy elől, oldalt és hátul rövidre vágott, a fejtetőn pedig kissé hosszabbra hagyott frizura stílus, mely gyakran tépett frufruval egészül ki.

De kinek is áll jól a pixie frizura?

Az extravagáns pixie azoknak áll jól akik szeretik az egyenes, természetes, és sexy stílust, akik nem a hosszú lokniktól érzik magukat nőiesnek, akik szeretik magukat megmutatni a világnak és nem félnek a figyelem középpontjába kerülni. Bár a kisugárzás és a személyiség mindennek az alapja, természetesen a testi adottságok is számítanak. Az extra rövid pixie frizura elsősorban azoknak előnyös akik „ törékenyek”. A vékony nyakú, kecses vállú, babás arcú lányok nyugodtan válasszák ezt a stílust. Az erős határozott vonásokkal rendelkezőknél nem ez a legelőnyösebb választás.

Mint minden rövid frizura, így a pixie is az arcvonásokra helyezi a hangsúlyt, így a fenti tényezők figyelembevételével bátran viselheti mindenki, aki a bátor és természetes stílus híve.

A frizurát a te személyiséged teszi teljessé!

Forrás: Studio-d

Mit gondolsz erről?

Szerző: Marci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hajfonás otthon gyorsan és egyszerűen

Neked melyik frizura tetszik a négy közül?